Långfilmen "Family life" från 2007

Serien "Family life" är min poppuläraste serie någonsin som gjordes mellan 2005 - 2010. Massvis med avsnitt gjordes och även två långfilmer plus noll skivor. 
Dom 47 senaste avsnitten kan man se här på den här bloggen under kategorin "Family life"
 
Nu har jag beslutat för att lägga upp än del av dom äldre avsnitten. Inte alla, men ganska många. Vilka avsnitt som kommer att läggas upp är fortfarande oklart.
Enligt mig själv så tycker jag att dom äldre avsnitten är mycket bättre än dom här nya, fast det är vad jag tycker.
 
Till att börja med så kommer nu en utav dom två långfilmerna om "Family life" Långfilmen fick namnet
"Vem är mördaren" och är från 2007.
 
Seriens handling:
Serien handlar om de tre vännerna Joakim Ekborg, Max Lindberg och Nicklas Lagerfält som bor ihop i Nicklas föräldrahem. Alla tre är väldigt olika. Det är därför det alltid slutar med större katastrofer. Joakim är galen i tjejer, Max har tjejskräck och Nicklas är pedant.
 
Joakim kommer enligt sig själv på dom mest smartaste ideèrna som man kan tänka sig och drar in Max i dom, men förr eller senare så går det även ut över Nicklas. Ideèrna kanske kan låta rätt bra i vissa fall, men i slutändan slutar det alltid i kaos.  
 
När vi förflyttar oss fram till tiden som den här filmen utspelar sig på så har även två nya personer flyttat in i huset vid namn Jonas Hallgren (Stor uppfinnare) och Nisse Nilsson (Som alla hatar)
 
Filmens handling:
Nicklas har ordnat en överraskningsfest och en övernattningsfest till Nisse eftersom Nisse fyller år, men festen blir inte som planerat. För det första kommer det fler gäster på festen än vad som är bjudna och för det andra så sker det ett mord i huset mitt i natten och allting tyder på att det är någon i huset som är mördaren.
Alla verkar ha ett slags motiv till att ligga bakom mordet och ingen verkar ha alibi.
Vem är bedragaren och vad ska dom ta sig till när ens inte telefonerna i huset fungerar. Detta blir en mardröm för alla inblandade och hela huset är fullt med främmande herrar och det finns ingen där i huset som känner alla.
Dessutom varnas allmänheten att ingen får vistas utomhus eftersom en stor orkan är på väg.
Helt plötsligt sker det ett mord till. Kommer dom lista ut vem mördaren är eller kommer fler personer bli offer för en mördare som inte tvekar det minsta till att slå till igen.
 
 
 

Två avsnitt av Family life

Två avsnitt av serien Family life som saknades på bloggen kommer här.
 

Christian Hansson

Manusförfattare, regissör och skådespelare

RSS 2.0