Christians största filmprojekt någonsin "Trubbel"

Vi har påbörjat inspelningen av den extrema stora serien "Trubbel" Som har premiär på min hemsida år 2012. 

Upplev det största äventyret som ni aldrig tidigare har upplevt. 


Handling: 

Trubbel handlar om de tre killarna vid namn Hugo Borgman, Charlie Hellman och Sven Bengtsson. Alla tre lever helt olika liv. Dom känner ens inte varandra och har heller aldrig tidigare träffats. 



Hugo Borgman: Spelas av Christian Hansson
Hugo är en olycksdrabbad fågel som svävar bland oro och livsfara. Han är gift med Sofie Borgman, men i snabb hast blir dom skilda utan Hugo vill det. Sofie är gravid med Hugos allra bästa kompis Jerry.
Hugo blir avskedad från jobbet. Han får besök av en doktor som berättar att Hugo har en tumör i kroppen och att han kommer dö ungefär om en månad.
Hugos fru blir skjuten och innan Hugo kommer dö vill han ingenting hellre än att hitta hans frus mördare och skjuta honom till döds. Hugo bryr sig inte ett dugg ifall han skulle åka fast och hamna på kåken, för han vet med sig att han kommer dö innom kort, men istället blir Hugo själv misstänkt för mordet på sin fru och han får både polisen och dom stora skurkarna efter sig.
Kan det verkligen bli värre för Hugo? Svaret på den frågan är JA! Hugo blir indragen i något stort som han egentligen inte vet någonting om. Hugo är en snäll och trevlig kille som för det mesta alltid ställer upp på allting. Man kan beskriva Hugos liv med ett ända ord... TRUBBEL! 



Charlie Hellman: Spelas av Henrik Sveningsson
Charlie är en liten smal person som bor tillsammans med hans far Jonas som är en världsberömd uppfinnare. Charlie och Jonas får en ny granne som heter Simon, men en tragiskt kväll bryter sig två tjuvar in och kidnappar Charlies far. Charlie ger sig ut på jakt efter kidnapparna för att finna sin far. Charlie ger sig inte i första taget. Som tur är har Charlie sin vän Ivar med sig som hjälp, men det gör det hela värre när Charlie inser att Ivar är inblandad i själva kidnappningen.



Sven Bengtsson: Spelas av Christian Hansson
Sven är en man som är tuff och grym. Han har en kort stubin och han vill alltid visa sig märkvärdig och han vill alltid att det ska vara på hans sätt.  
Han hatar nästan allt i världen förutom två saker, det ena är skräpmat som tillexempel pizza och kebab. De andra som Sven gillar är hans bröder William och Carl Bengtsson. Till en början känner inte bröderna till Sven, men Sven känner till dom för han smyger runt utanför brödernas hem och fångar information om hans bröder, men han vågar inte riktigt träffa dom.
När William blir skjuten och Carl sprängs i luften förändras hela Svens liv och det blir ett proppfullt liv med Trubbel och galenskap. 
Sven lyckas leta reda på mördaren tillsammans med hans vänner, men det är någonting utöver mordet på William och Carl som är mycket mer hotfyllande. Dom hemska saker som har hänt bröderna är ingenting gemfört med vad som väntar Sven och dom andra. Dom kommer för nära sitt mål och upptäcker att hela landet svävar i stor fara.
Vissa hemligheter bör inte avslöjas. I alla fall inte av nyfikna män som blir skrämmda av den stora sanningen.


Övrig text:
Hugo Borgman, Charlie Hellman och Sven Bengtsson måste sammarbeta för att kunna rädda landet från riktiga stora ondskefulla skurkar som Helmer Kindela, Antonio Florèn och Gregor Skarp.  

Dom kan inte lita på någon. Vem som helst kan vara inblandad.

Detta är ett nyskrivet lågiskt manus av Christian Hansson.
En serie som hoppar fram och tillbaka i tiden.
Spänningen stiger och ökar, så spänn fast säkerhetsbälterna och gör dig klar för ett äventyr som ni sent kommer att glömma.

Inspelningen på serien "Trubbel" sattes igång i Oktober år 2009 och utspelningen utspelar sig lite överrallt runt om i Sverige.

Missa inte år 2012. Världens största och farligaste äventyr. Ingenting är som det värkar vara och det blir många oväntade vändningar och överraskningar i den här serien "Trubbel"

Ett MÅSTE till er som gillar mina övriga filmer och serier, men ändå blir den här serien ett snäpp bättre.

Julkalendern


En julkalender för vuxna barn mellan åldrarna 11-99 år.





 



Handling:

Julkalendern handlar om den klantiga småtjuven Frank som bryter sig in i ett hus och kommer över en värdefull diamant.

När Frank drar från huset krockar han med en person och diamanten hamnar i personens matkasse. Matkassen innehåller en tårta som är till Kevin Torsson på hans födelsedag. Matkassen med diamanten levereras till Kevin Torsson.

Utanför Kevins hus står Frank och försöker lista ut hur han i allsin dar ska få tag på diamanten. Det blir en enkel matsch för Frank att tar sig in i huset och ta diamanten och stoppa den på sig, men det blir mycket svårare för honom att ta sig från huset med diamanten. 

Det slutar med lögner, problem och katastrofer, men allt detta blir inte bara bortkastad tid för Frank, för Frank blir kompis med Kevin Torsson som är en uppfinnare som bl.a har uppfunnit en tidsmaskin.
Med den tidsmaskinen så råkar Frank åka tillbaka i tiden till det året som han föddes.


Vad jag själv tycker om julkalendern:

Jag tycker detta är en bra julkalender som blev gansla lyckad, men jag blev inte så nöjd med avsnitten 2 och 3, men resten blev ganska lyckade. 

Mina egna favoritavsnitt är avsnitt 9 och avsnitt 16.



Mitt lilla bildgalleri

Klicka på en bild som du vill förstora.

På bilderna är det jag, Romeo, Andreas, Micki och Henke.
Alla vi är med i min STORA serie "Full rulle"

Ni kan se hela serien i min kategori "Full rulle"

Christian Hansson

Manusförfattare, regissör och skådespelare

RSS 2.0